FÖRSTA GRILLNINGEN FÖR I ÅR!

Wiiiiiiehooo (; Kände inte riktigt för att utföra mina planer idag enligt tidigare inlägg. Det är alldeles för underbart väder för det, fåglarna kvittrar m.m m.m.

Så jag hörde med Mysan och pappsen om de ville grilla idag och yes, så blir det! Lite lycklig nu då<3 (:

Tog min tunna fina mockajacka idag och jag frös inte ett dugg, solen strålar så man knappt kan öppna ögonen och jag bara älskar´t! Ska njuta riktigt ordentligt idag.

Älskar livet<3





Pappa är nr 1 grillpropps!

MÅNDAG

Dagens planer är:

* Jobb 8-17
* Se Top Model och Stylisterna
* Städa! (ser ut som ett kaos hemma efter att jag gått igenom förrådet)
* Träna! (hopprep, eller om jag orkar ta mig till gymmet)

Men det lär väl inte bli enligt mina planer som vanligt, får se hur mycket jag kan bocka av ikväll! Tror jag har träningsverk i magen från hopprepshoppningen igår, ÄR DET MÖJLIGT ATT VARA SÅ OTRÄNAD? Jag hoppade inte ens i en kvart! Huua, skärpning YoYo. .


Köpte dessa från Stadium och tänkte att jag skulle bli propps (som pappsen säger). .

Innan det är klart ska jag se ut såhär:



Höres senare, PUSS!

6-5!

Sjuuukt spännande match! Granlo vann till slut med 6-5! :D Stod 5-5 till 19.41 i sista perioden. Gaah!

Hann hem och såg halva Solsidan. Måste vara den bästa serien som någonsin gjorts! Galet rolig.
Slog igång en till maskin med tvätt precis och sitter nu och kikar på Two and a half man. Börjar bli trötter, så jag ska nog hopp i säng nu så jag blir pigg och redo för en ny arbetsvecka imorgon (:

Längtar ni inte till våren och solen, börjar pirra i magen bara jag tänker på det<3


Bild jag tog förra året när jag och Linnea vandrade upp för södra berget.

STÖKAR PÅ!

Tjabba!

Idag har jag fortsatt sköka på här hemma, gått igenom i princip hela förrådet, känns så skönt! (: Rensat ut en massa skit som man sparat på, skulle dock kunnat slänga lite mer, men samtidigt vet man ju inte när man kan få användning för olika saker. Hatar att jag precis skrev det där för det går emot mina principer! Haha. .

Tänkte dra ner i mitt eget lilla gym här i huset och hoppa lite hopprep hehe, sen ska jag göra mig iordning och dra ner till sporthallen med flickorna och se Granlo spela innebandymatch och spöa upp Järfälla rejält!

See yaa (;

FÖDELSEDAGSMIDDAG!

Godkväll alla!

Tog en riktig powerwalk med mamsen vid 15 tiden idag. Super skönt, var ju så fint väder! Sol och några plusgrader (: Sen blev det till att snabbt duscha och fixa till sig innan jag skulle till Linnea där vi var 6 tjejer som firade söta Hanna som fyller 20 på tisdag! Där åt vi supergod middag som Linnea och Amanda fixat så fint. Massa plockmat och helt underbar pannacotta till efterätt.








Hanna, Amanda, Lina, Maya och Linnea <3

MARDRÖMMAR

Godmorgon! Ja, jag vaknade nu. .skäms lite. (;

Inatt har jag haft en riktigt ordentligt hemsk mardröm! Har det nästan varje natt. Jag hatar mina mardrömmar, de är så sjukt verkliga. Vet att det beror på pillrena som jag äter, så nu har jag fått nog! Jag kommer sluta ta dom så fort som möjligt. Det är lite som Inception, jag vet inte vad som är verklighet, även efter att jag har vaknat. Känner mig hjärntvättad :S Då blir jag lite fundersam, hur kan jag vara så säker på att det bara var en dröm, tänk om världen spelar mig ett spratt och bara skrattar åt mig just nu. Haha jag vet att jag är knäpp. .men men, man vet aldrig!

Inatt handlade min dröm om pappa. Som de gjort de senaste veckorna. Så direkt när jag vakna så skickade jag ett sms att jag älskar honom hehe. Jävla skitdrömmar! Aggrr.

Kikar på skidåkning nu som pappa tipsade om. Går dock inte så bra för svenskarna. .Blir nog ingen medalj i alla fall. Ska kolla klart sen rota i förrådet har jag bestämt!

Ha en bra lördag<3


SHOPAHOLIC?

Känt mig lite som en shopaholic på sista tiden. Nästan varje dag har jag köpt nånting. Jag som annars alltid varit på sparsam av mig! Men jag ska bättre mig igen tänkte jag. Idag efter jobbet köpte jag en spegel på butik Annelie till hallen. Galet fiiin<3



Ikväll blir det nog en lugn kväll framför tvn. Hade egentligen tänkt rota runt i mitt förråd och organisera lite men tror inte jag orkar det! Får bli imorgon eller på söndag.

Hoppas ni får en trevlig kväll! PUSS

GÅRDAGENS




Gårdagens outfit på kvällen.


LÖNING WIIIIEHOO

Ohhh yeahhh bejbäääää (:

Det kom i rättan tid kan man la påstå! Hade ca 0 kr kvar på kontot igår men nu är jag rik igen (; Känns förjäkla gött! Det går bra nu!

Igår var en trevlig kväll på våningen. Var verkligen fint där uppe! Vi fick biff a la Lindström med vitlökspotatis och vin till, göttans! Sen var det två trubadurer som spelade och hade lite frågesport. Kom på sista plats, som uträknat haha, var askul iaf (:

Känner att jag måste få uttrycka mina känslor för visslande! Då menar jag visslande som man gör när man tycker nån ser bra ut. Alltså som man får göra när man är 7 år eller om man är turk i Turkiet! Inte om man är runt 25 år i Sverige och spelar i Giffarna! Det är la bra jäkla barnsligt, fast måste få säga att det var lite kul också hihi.


Ge mig sommar och paraplydrinkar!

VÅNINGEN

Dööööless sitter jag här på jobbet och drömmer om bättre tider. . Vill ha sommar och sol, shorts, bruna ben, suga på en mjukglass med lakritsströssel på och bara njuta av livet!

Ikväll är det först fackmöte kl 17.00 (vet inte hur länge det håller på, förhoppningsvis inte så länge) man får iaf saft och bulle!
Sedan ska jag på våningen! Aldrig vart där förut faktist så det ska bli kul. Ska dit och äta middag med GIF-gänget. Ni vet fotboll. .

Så ser min kväll ut! Kan bli redigt bra (: PUSS OCH KRAM




HEMMA

Jag älskar inredning och mår bra när det är fint och rent hemma. Är inte det nu dock men jag städade undan lite för att jag skulle kunna ta en bild på soffhörnan haha.



Soffan har jag köpt på Boom. Den är underbar!

DAGENS OUTFIT



Så här ser jag ut idag. Älskar tröjan som är av märket One Teaspoon. Leggings från H&M.

TUNG MORGON. .

Vilken hemsk morgon jag har haft, hua! Somnade i soffan igår och vaknade upp där i morse helt utslagen. Snoozade i en timme och 20 minuter, måste vara rekord! Som tur var så var jag redan påklädd och hade gårdagens frissa så jag behövde bara nåla upp lite hår som trillat ur toffsen haha. Sjuk jag är, bytte tröja iaf! (; Vart ingen frukost heller, borstade bara tänderna och gick.

Igår på Railway Saloon var det riktigt trevligt! Men vi förlorade Pubquizet igen, fastän jag och My kunde några frågor! Älskar att umgås med familjen<3

Nu sitter jag på jobbet med en kopp te som snart blir kallt. Är redigt trött och slut i huvudet och funderar för mig själv varför jag inte ligger hemma i min underbara säng och myser under täcket! Men sånt är livet har jag fått lära! Ett rent helvete (; Men jag älskar´t!



Puss på er<3

DAGENS




T-shirt från Vero Moda, leggings från H&M, klocka från Affären.

PUBQUIZ

Japps, ikväll är det dags för pubquiz igen på Railway Saloon! Ska spö skiten ur motståndarna! Haha. Vet inte vad jag ska göra från 17-18. . kanske springer hem en sväng. Men det känns galet onödigt. Jaja, den som lever får se!


ANSIKTSVÅRD

Jag har haft stora problem med min hy när jag var lite yngre så nu tänkte jag tipsa om mina mirakelkurer haha. När jag gick i högstadiet hade jag finnar över hela ansiktet, skitjobbigt! Men när jag började med mina p-piller (yasmin) försvann nästan allt, men det var alltid några finnar som poppade upp lite här och där. Men för  någon vecka sedan köpte jag Cliniques 3-stegs ansiktsvård och min hy har aldrig vart bättre. Jag har inte haft en enda finne sedan dess!


Man börjar med tvål (den lilla gröna tuben), sedan tar man bort alla orenheter (stora lila flaskan) och sist på med ansiktslotion. Jag använder också Cliniques ögonkräm som är superbra (längst ner i vänstra hörnet).

EN OFRIVILLIG JOGGINGTUR. .

. .fick jag imorse. Som vanligt är jag ute i sista sekund och får halvspringa till jobbet! Dock känner jag mig lite stolt när jag har joggat haha, vet inte varför! Bara jobbigt att stressa och komma sent till jobbet ju.


Frukosten imorse. Älskar min stora fina temugg(: Köpt på Indiska.

VIN, CHOKLAD & HOCKEY. . HUR MYCKET BÄTTRE KAN DET BLI?

Kom rätt nyligen hem från pappa och Britta. Fick riktigt god mat, fläskfile, paprika, svamp och syltlök i en gryta med pasta till. Efter maten kollade vi på Timrå-Luleå matchen som Luleå vann! Wiiehoo(; Men var ju tvungen att låtsas heja på Timrå annars skulle jag inte få nån choklad haha.



Dagens outfit!




Skulle ju träffa Dan idag också men han skulle tattuera någon och det tog längre tid än planerat. Kanske hinner träffa honom imorgon (:

Nu blir det sängen(; Godnatt!

TRÖTTLUVA

Fyyy vad trött jag är, förstår inte varför! Har lagt huvudet mot skrivbordet ett antal ggr idag. Ögonen vill inte vara öppna så jag får kämpa med att spärra upp dom. Det har ändå gått redigt bra på jobbet idag, fått mycket gjort.

Efter jobbet ska jag äta middag hemma hos pappa och Britta, My ska nog också dit (: Hoppas det blir nåt smarrigt hehe. My håller på att övningsköra för fullt så hon och pappa kommer nog och hämtar upp mig.

Just nu känner jag dock bara för att gå hem, klä av mig, lägga mig i min hemskt underbara säng och somna till Jack Johnson i bakgrunden. Haha. Hade vart förjäkla perfekt asså (;
 

Lyssna på Jack! Det är en order (; Älskar hans musik<3

MORSNING!

Tisdag morgon och jag är pigg som en piggelin! Klev upp direkt när klockan (telefonen) skrek ut sitt gräsliga underbara plingande ljud!

Frukosten bestod av: Naturell yoghurt, hallon, krossade linfrön, russin, valnötter. Vatten, MiviTotal, Omega3 + en kiwi! Mums (:

Dagen består av:

*Jobb 8-17
*Städa
*Dan The Man kommer på besök (:


Jag och Linnea på Teneriffa, oktober 2009.

ADAM TENSTA.

Hemma igen efter Allstar-matchen. Riktigt besviken på själva matchen faktist, hade förväntat mig en hård strid mellan syd och nord men icke! Alla latjade runt på planen, försökte göra snygga dunkningar men det vart bara jäkligt misslyckat faktist.

Meeeeen, ADAM TENSTA var där som andra assistent till syd och uppträdde även! My höll på att dö när hon hörde och såg att han var där. Hon började att grina, PÅ RIKTIGT! Å jag höll på att dö av skratt, haha! Vi funderade till och med på att ta en sväng på Allstar bara för att se om Adam skulle vara där :D




Liam Rush är jäkligt fin att kolla på (:




Adam Tensta.

KLÄDER!

Jag shoppade ju lite igår på Birsta med My.

Knäppte några dåliga kort på några ab köpen (:


Båda från Monki. Linnet är galet snyggt bakifrån!


Båda från Vero Moda, basplagg.


Från Indiska.


Så var det måndag igen (:

Men just nu så spelar inte det någon roll, njuter av livet för fulla muggar, trots denna snöiga måndag!

Har precis fått i mig lite frukost här på jobbet, hann inte med att äta frukost imorse. Det var alldeles för skönt i sängen hehe. Det är skönt att man kan skippa frukosten på måndagar och sova en timme till, för de serveras alltid på jobbet (:

Ikväll ska jag gå på Allstar-matchen! Ser fram emot det sjukt mycket, var så länge sen jag gick på basket. Förut gick jag nästan på varje Dragons-match! Fick med mig My efter lite mycket övertalning. Mamsen ska också med (:


The Family<3

Shopping, shopping, shopping = LYCKA! haha.

Har shoppat som en galning med Mysan idag. Knepigt hur man kan bli så lycklig av shopping! (: Köpt en hallmöbel, kläder, kuddar m.m. Visar bilder imorgon!

Sedan for vi hem till mamma. Var riktigt trevligt och riktigt god mat! Inte så ofta vi umgås allihopa samtidigt.

My, Maria och mamsen.



Snyggast kissen i världen, Kurre (:



Ska kika klart på Big Brother nu sen blir det sängen! Puss och Godnatt!

20 februari

Härliga söndagsmorgon!

Inte morgon längre kanske men jag klev upp klockan 9 i alla fall och började städa, diska och dona med saker och ting. Städat ur garderoben och slängt massa kläder jag aldrig använder! Älskar när man är på humör för sånt (:

Dagen är perfekt planerad! Ska strax fixa till mig lite sen drar jag och My ut till birsta och jag ska köpa skohyllan som jag hittade på Boom igår! Sen ska vi strosa runt i lite affärer tills jag ska skjutsa My till Helex 16.30. Efter passet hon ska gå på åker vi ut till mamsen på Alnö och äter middag med henne och min andra syster Maria och hennes man Anders tror jag. Vi ska äta fondue, min absoluta älsklingsrätt! Wiiiihoooo (; haha.

Nu har jag lite bråttom märker jag, hörs senare!

Pusss<33

Syrran och jag i Bulgarien (: Vet inte riktigt vad vi håller på med haha.


Myys

Haft en riktigt mysig kväll hos Mysan ikväll! Vi tog ett glas vin och åt lite vindruvor och godis och kollade på Melodifestivalen och QX Gaygalan. Vart som vanligt inte dom man ville som gick vidare i Melodifestivalen! Fast det svängde riktigt ordentligt om The Playtones så det var bra att de gick vidare (:

Jag och Linnea var in på Boom en snabbis, en inredningsbutik i Birsta innan innebandymatchen startade. Hittade den perfekta hall/skohyllan! Så jag tänkte följa med pappsen och syrran när de ska övningsköra imorgon och köpa det! Helt fantastiskt, jag som letat som en galning efter en sådan hylla! (:

Antingen denna:



Eller denna:



Ska mäta i hallen först, vet inte riktigt vilken jag gillar mest!

Börjar bli trött i planeten nu. Godnatt (;




Birsta, innebandy och sen?

Jaaa, snart drar jag, Linnea och Maya på birsta eller rättare sagt Media Markt och ska kika på en kamera som Linnea ska önska sig i födelsedagspresent! Hon fyller ju 20 snart den söta lilla flickan (;

Sen drar vi till Skönsberg där jag och Linnea ska sitta i sekitariatet på Ankarsviks div. 3 match i innebandy och Maya ska spela!

Men vad händer sen, såg på syrrans blogg att hon ska se melodifestivalen ikväll, kanske springer dit och kikar med henne om hon tillåter (: Hennes fina blogg kan ni besöka HÄR! Ska eventuellt fixa till mitt CV också om jag inte gört imorgon.

Så här ser jag ut idag! Ser att jag måste putsa spegeln haha!





Tog ett close-up kort på mitt halsband också med länkar från Ur&Penn.


Vart inte riktigt som planerat. .

Vart mycket bättre än så hehe (:

Skrev ju att jag skulle vara med Dan eller bara ta det lugnt när jag kom hem igår, men jag kände inte riktigt för att sitta still så jag hängde med henne, Maya och Lina ut till Linneas föräldrar på Alnö och badade bastu. Hur gött var inte det då! Älskar ju att basta, känner sig så renad efteråt! Vi tog med oss vindruvor, melon och lite chips ut dit och bara myste och pratade om livet (; hehe. Sen såklart kände Linnea och jag att vi ville rulla oss lite i snön så det gjorde vi!

Kunde inte få en så mycket bättre fredagskväll (:

En bild på tjejerna innan vi sprang ut till bastun.



Maya, Linnea & Lina (:

Äntligen fredag!!!!

Fredag eftermiddag, hur underbart?! (;

Har jobbat som en toka hela dagen. Fått väldigt mycket gjort. Har nog aldrig vart så less på mitt jobb som nu, så någon som har nåt förslag på nåt företag som anställer?? (: Ska göra en uppdatering på mitt CV i helgen har jag bestämt!

Har inte så mycket annat planerat i helgen faktist. Ska eventuellt vara med Dan som kommer hem från Norge ikväll. Annars blir det väl lite fredagsmys i soffan bara, skulle vara skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull. Eventuellt fixa till lite hemma (:

Och självklart hoppas jag på den berömda fredagsölen här på jobbet! Vi har en ölklubb med några medlemmar som tar en, två öl lite innan vi slutar och sitter och snackar skit. Helt fantastiskt är de! Men det var ett hårt jobb att ta sig in i klubban kan jag säga. Fick ta till både ett och ett annat knep, bjöd på extra stora ölflaskor, tog med olika nötter och knäck. Tillslut kom ölklubbens ledare fram till att jag platsade (;

Nu ska jag jobba på lite till. Bjuder på denna!

Jag och fina Maya!

Kväller

Gokväll!

När jag kom hem från jobbet så bytte jag om direkt och drog ner på helex för ett 45 minuters pass indoor walking. Var galet jobbigt men kändes som alltid förjäkla underbart efteråt (;

Sedan har jag och min kompis Daniel lagat mat här hemma hos mig och kollat på vampire diaries. Det blev lax med grönsaker i ugn. Kryddade med chili och hade sweet chili sås till. Hur gott som helst!



Nu tänkte jag kolla på det senaste avsnittet av stylisterna på kanal5play.se. Love it!

Frukost!



Havregrynsgröt med krossade linfrön, valnötter, russin och hallon.
Självklart mjölk på också men det skulle förstöra bilden lite (:



Tar oftast dessa 3 fina på morgonen också.


Bestäm dig på morgonen hur din dag ska bli!

Kosten har en stor inverkan på hur man mår, och då tycker jag det är viktigt att starta dagen med en härlig frukost som gör att du får energi för dagen!

Tog en bild på min frukost imorse, publiserar den när jag kommer hem från jobbet. Jag har i alla fall mycket energi kvar i kroppen att förbruka på jobbet och på gymmet senare idag!


Godmorgon!

Torsdagen är här och veckan drar sig närmare mot den alltid så efterlängtade helgen (: Vart en skön morgon, klev upp kl 06.00 när väckarklockan ringde för en gångs skull. Annars brukar jag ligga kvar i sängen till minst kl 7 och sen får jag stressa sönder till jobbet.

Nu ska jag jobba på så bloggar jag igen på lunchen om jag hinner.

Ha en bra dag!


Å här kommer han med mustaschen. .

Hej och välkommen!

Ska la försöka blogga igen tänkte jag efter några års uppehåll! Vi får se hur det går :-) Vet egentligen inte varför det vart på detta vis, kände bara plötsligt när jag satt på jobbet (helt uttråkad) att jag skulle starta en blogg. Och så vart det. Fixade headern på jobbet i smyg, vart la inte så lyckad men jag får fixa till den nån dag.

Ja, så vart ska man börja? Kan la berätta lite om mig själv och vad denna blogg ska handla om. .
Jag heter Johanna, kallas ibland för YoYo av mina söta kompisar. Jag är 20 år och bor i Sundsvall. Jobbar som administratör sen 1,5 år tillbaka. Denna blogg kommer nog mest handla om mina intressen som till exempel träning, kost, mode, inredning,familj, kompisar, kärlek och olika funderingar som kan komma upp i mitt snurriga huvud.

Om ni funderar över rubriken så kan jag förklara. Det är nämligen så att jag nyss kom hem från Railway som är en restaurang med westertema kan man nog säga. Jag var där med min pappa, hans sambo, min bror och hans flickvän, det har blivit lite av en tradition på onsdagar att gå dit och äta och sedan tävla i PubQuizet som dom börjat med. Det är ett riktigt svårt quiz där jag nog bara kunnat ett par frågor på 3 omgångar, däremot är pappa, hans tjej och min bror riktiga snillen och har vunnit 3 ggr, idag vann vi dock inte. Nog med trök, vad jag skulle komma fram till var att varje gång spelar dom en låt som alltid sätter sig på hjärnan direkt och stannar där!

Lyssna själva HÄR om ni vill, så kommer ni garanterat gå och nynna på refrängen några dagar framöver :-)

Klockan börjar bli mycket och jag måste få min skönhetssömn ;-) Så jag säger godnatt och avslutar mitt första inlägg med en bild på mig själv för drygt ett år sedan i underbara gamla stan där jag var med mitt galna brittiska ex!



Hörs imorgon!

RSS 2.0